[PGW 2015] Gran Turismo Sport: Bejelentve! [VIDEO]

Tegnap tényleg jól tippeltünk egy új Gran Turismo epizód bejelentéssel kapcsolatban, mivel a Sony a Paris Game Weekre tartogatta a Polyphony Digital játékának hivatalos leleplezését. Persze ehhez a színpadra a Polyphony-főnök Kazunori Yamauchi is Párizsba utazott.

A Gran Turismo Sport – amely elnevezést még a horvát PlayStation-importőr szellőztetett korábban meg- még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de ugye volt már arról szó, hogy 2017 előtt kellene megjelennie, tehát bízhatunk a 2016-os startban, kizárólag PlayStation 4-re. A GT Sportnak új fizikai engineje, komolyabb fejlesztésen átesett audiovizualitása és egy, FIA-val kötött megállapodása lesz.

Két bajnokságot fognak ugyanis rendezni, a győzteseket majd az évek végén megrendezésre kerülő gálákon díjazni fogják. Két kupa lesz: a nemzeti kupa, tehát egy adott országot képviselvén nyerhetünk, a másik pedig a gyártói kupa lesz.
Persze elengedhetetlen módon PlayStation VR támogatással fog jönni a Gran Turismo Sport, amely egy bétát is kapni fog a korai 2016-os időszakban. Nem rossz! Az eddig elért 75 millió Gran Turismo eladás még nagyobb lehet!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu