[PGW 2015] A Crytek is dolgozik egy PlayStation VR játékon! [VIDEO]

Hm, mintha összekötődtek volna a pontok… korábban írtunk arról, hogy a Crytek egy új IP-n dolgozik. Talán ez lenne az? A Paris Game Week során bejelentették, hogy készül náluk egy Robinson: The Journey nevű játék a PlayStation VR-re – az inspiráció emögött a Back To Dinosaur Island névre hallgató két VR techdemó volt.

Ebben egy úriembert irányíthatunk, aki rejtélyes módon egy ismeretlen bolygóra zuhant, így fel kell fedeznie a környezetet, interakcióba lépve azzal szinte minden kanyarban. A Cryteknek megvan ama perkje, hogy nem kell licenszelniük máastól egy engine-t, ugyanis a CryEngine kerül felhasználásra a Robinsonban.

A játék során egy robot kollégánk van, ami segíthet nekünk a kijutásban, túlélésben. Hm, mintha egy kicsit hasonlítana a PlayStation 4 Playroomjából az Asobi névre hallgató VR robotra, nem? Sokat sajnos nem nagyon tudtunk meg a trailerből. Dinoszauruszok mennek el körülöttünk (hiába, a Back To Dinosaur Island hatása érzékelhető!), és próbálunk valami menedéket keresni.
Ez nem tűnik valami soknak még… várjuk a részleteket.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu