Trackmania Turbo: PlayStation VR-támogatást kapott [VIDEO]

A Nadeo által fejlesztett Trackmania Turboval kapcsolatban tegnap bejelentette a Ubisoft, hogy az Oculus Riftet és a PlayStation VR-t egyaránt támogatni fogja. Ennek bőven van értelme, ha egy kicsit komolyabban belegondolunk…
A Trackmania játékok mindig is a nagy tempóról voltak ismertek, ahogy itt-ott egy elvetelmült pályán szelik az autók a köröket megállás nélkül.

Így pedig, hogy a PlayStation VR-t is támogatni fogja a Trackmania Turbo, nagyobb élményt nyújthat a játék, amely 2016 elején fog majd érkezni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ráadásul limitáció sincs: minden játékmód és pálya támogatni fogja majd a PS VR-ezést. Ehhez remekül kötődik a könnyen megtanulható, de profi szinten nehezen művelhető játékmenet. Ha belegondolunk, hogy a kampány módban kétszáznál is több pálya várja majd a játékosokat, lesz kínála bőven!

A bejelentés mellé a Ubisoft egy fejlesztői naplót is közzétett. Ebben a nadeósok a történetükről is beszélnek, ahogy végül a Ubisoft alatt elkezdtek Trackmaniázni. Reméljük, hogy a halasztás (eredetileg nem jövőre jött volna ki a Turbo) minőséget fog eredményezni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu