Star Wars Battlefront: A negyedik fejlesztői napló [VIDEO]

A DICE nem nagyon foglalkozik holmi megjelenési dátumokkal: ahelyett, hogy a launch trailerrel jelentkeznének – ezzel szerintünk a mai nap során fognak -, a hétvégére összehozták a negyedik fejlesztői naplót a Star Wars Battlefrontból.

Eme videó a filmekből jól ismert hősökre és rosszfiúkra koncentrál. Három-három fővel számolhatunk a játék indulásának pillanatában. A hősök között Han Solo, Leia hercegnő és Luke Skywalker, míg a rosszfiúk oldalán Darth Vader, Boba Fett és Palpatine lesz játszható karakter. Hogy ki mire képes, ezt a videó remekül bemutatja. Természetesen a DICE nem csak őket teszi be hősként/gonoszként a Battlefrontba, mivel a 2016-os év során még 4-4 biztosan be fog szállni a DLC-k keretein belül a mérkőzésekbe. Erről írtunk is tegnap, amikor a Season Pass-t, illetve annak eddig bejelentett tartalmait részleteztük.

A Star Wars Battlefront holnap jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra (kivéve, ha van EA Access hozzáférésünk – így korábban is kipróbálhatjuk) és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)