Star Wars Battlefront: Hős/gonosz-statisztikák láttak napvilágot

Már majdnem két hete kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re egyaránt a DICE shootere, a Star Wars Battlefront. Ennyi idő alatt több ezer (több tízezer?) mérkőzést bonyolítottak le egymás ellen a lázadók és a császári oldalon állók. Így pedig nem is csoda, hogy a DICE és az Electronic Arts közzétett néhány statisztikát.

Ugye tudjuk, hogy a jó oldalon Luke, Han Solo és Leia, míg a gonoszok oldalán Darth Vader, Palpatine és Boba Fett játszhatóak. Közölték, hogy melyik három karakter volt a legtöbbet játszott.

Ugye tudjuk, hogy a jó oldalon Luke, Han Solo és Leia, míg a gonoszok oldalán Darth Vader, Palpatine és Boba Fett játszhatóak.

Meg nem lepő módon Boba Fett nyert (aki finoman szólva is OP karakter, úgyhogy nem csodálkozunk), vele 12 és fél millió percnyit játszottunk. A második helyen Luke végzett 11,2 millió perccel, a dobogó alsó fokára pedig Han Solo állt fel 10,7 millió perccel.

Ugye tudjuk, hogy a jó oldalon Luke, Han Solo és Leia, míg a gonoszok oldalán Darth Vader, Palpatine és Boba Fett játszhatóak.

Két speciális támadással kapcsolatos fragszámot is közöltek – Darth Vader fojtó speckója 2,7 millió, míg Luke ellökő támadása 4.2 millió fraget szedett össze eme közel két hét alatt. Attól még Boba Fett OP marad. Nem is kicsit!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu