A Lucasfilm még mindig nem dobta ki a Star Wars 1313-at

A Star Wars 1313 egy ígéretes projektnek tűnt, de sajnos nem sok esélyt láthattunk idáig arra, hogy valaha is elkészül. (Hacsak az Electronic Arts nem karolta fel ezt is, miközben a DICE kitolta a játékosoknak a Star Wars Battlefrontot?) Igen ám, de a Lucasfilm nem tett le az egészről. A cég főnöke, Kathleen Kennedy a Slashfilmnek adott interjújában említette meg eme játékot.

A 2012-es E3-on bemutatott Star Wars 1313-ban egy fiatalabb Boba Fettet irányíthattunk volna, ám a LucasArtsot felvásárolta a Disney, amely miatt azonnal törlésre került a fejlesztés. Ennek ellenére Kennedy azt nyilatkozta, hogy az ő attitűdjük szerint nem szeretnek kidobni bármit is. „Ez egy „arany” projekt; olyan dolog, amivel egészen sok időt töltünk el, aztán továbbhaladhatunk az egésszel, Szeretnénk folytatni.”

Ki tudja? Mivel az Electronic Artsnál van jelenleg a Star Wars játékokkal kapcsolatos licensze, lehetséges, hogy az EA és a Lucasfilm együttműködhetnek abban, hogy a Star Wars 1313-at létrehozhassák. Boba Fett egy népszerű karakter – talán ezért is volt eléggé OP a Battlefrontban? -, így bőven lenne potenciál a játékban. Vagy sorozatban?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)