Call of Duty Black Ops III: Elindultak a mikrotranzakciók [VIDEO]

Manapság már minden nagyobb AAA játékban van mikrotranzakció. Fizessünk még több pénzt a játék megvételén felül azért, hogy extrákat kapjunk, vagy könnyebb legyen a dolgunk a játékmenettel, ilyesmi. Ezt a Call of Duty idei felvonása, a Black Ops III is meglépte, így a Black Market megnyitotta kapuit a PlayStation 4-es, Xbox One-os és PC-s változatokban – ebből a prev-gen portok, a PlayStation 3-as és Xbox 360-as verziók már kimaradnak!

A multiplayerben ezeket vásárolhatjuk meg: Butterfly kés, új sértegetések, mindegyik Specialist számára új fej/testváltozatok, epic rarity camo, új Calling Cardok és extra slot pakkok. A Zombieshoz a Liquid Diviniumból és extra slotokból vásárolhatunk. Akik kitartóak, normális játékmenettel is elérhetik ezeket, de a türelmetlenek/időhiányban szenvedők ezzel „vághatnak le pár kanyart”. Call of Duty pontokat is lehet vásárolni, valahogy így: 200-at 2, 1100-at 10, 2400-at 20 és 5000 pontot 40 dollárért.
Mert költekezni még mindig lehet.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu