Uncharted 4: A Thief’s End – Még egy kiadás érkezik – mennyi lesz ebből?

Az Uncharted 4-ből már tényleg annyi kiadást jelentettek be, hogy alig bírjuk követni a tempót. Bár érthető abból az okból, hogy ez a PlayStation 4 egyik idei fontos játéka lesz, a Naughty Dog és a Sony talán kicsit túlzásba viszi a különféle kiadások kvantitását…

Az új változat neve Plus Edition és ez az új-zélandi Mighty Ape weboldalon bukkant fel , mégpedig úgy, hogy az alapjáték mellett két multiplayer skint kap a vásárló, illetve a játék hátsó borítója másmilyen lesz. Egyéb bónuszokat is tartalmazni fog a Plus Edition, de ezt még nem jelentették be, így erről beszámolni mi sem tudunk.

Szóval Steelbook Edition, Plus Edition… mi jön még? Talán egy picit túlzásba viszik a verziók számát, nem? Gyűjtői kiadásból is két fajta van (mondjuk a Dark Souls III is annyival jön, szóval ezt még meg is értenénk), de érdemesebb lenne az ilyenfajta marketing helyett a játék minőségére összpontosítani. Mindannyian jobban járnánk vele.

ps4pro-Uncharted-4-A-Thiefs-End-Plus-Edition

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu