Overwatch zárt béta? Na arra még várhatsz!

A Blizzard multiplayer FPS-t csinál! A Warcraft, Starcraft és Diablo játékok után úgy tűnik, hogy a „hóviharosok” kiélhetik magukat egy másik stílusban, ugyanis az Overwatch egy tetszetős játéknak tűnik az eddig látottak alapján. Igen ám, de sajnos a jó munkához idő kell, így egy kis csúszásnak lett áldozata ez a játék.

Eddig úgy tervezte a Blizzard, hogy a januári hónap során újra egy zárt bétára számíthatunk, de ezt eltolták februárra (a hónap közepére tervezik amúgy összehozni), mivel a fejlődési és jutalmazási rendszert szeretnék részletesebben kidolgozni. Továbbá azzal is indokolják a kis késést, hogy egy új játékmódot is bepakoljanak a bétába, ehhez új pályák is jönnek majd. Ezzel kapcsolatban a Blizzard további részleteket nem közölt. Az viszont biztos, hogy a béta rajtja előtt legalább egy héttel szólni fognak nekünk, így fel lehet készülni egy újabb pár gyilokra.

Az Overwatch tavasszal fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Ezek közül legutoljára már nem kevesebb, mint 17 éve lett bemutatva az utolsó, tehát friss univerzumot már nagyon régen kaphattunk a vállalattól.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu