Vajon lesz-e Star Wars: Imperial Commando bejelentés az E3-on?

A Redditen egy komolyabb és elég részletes pletyka ütötte fel a fejét, miszerint az Electronic Arts egy új Star Wars játékon dolgozik. Ezen nem tudunk meglepődni, ugyanis egyrészt az EA-ról beszélünk, másrészt pedig náluk van a licensz. A pletyka szerint egy elég érdekes fordulatot fog venni a Star Wars játékok története.

Ez lenne a Star Wars: Imperial Commando, amely a 2005-ös Republic Commando folytatásának ígérkezik. A pletyka forrása szerint februárban lesz egy weboldal, amely bejelentkezést fog igényelni. Ha megadjuk a Republic Commando clone troopereinek a neveit és bármilyen jelszót, elérhetővé fog válni az oldal. A bejelentkezés után egy visszaszámlálót találunk az E3-ig és a játék logója is várni fog bennünket, az idei E3-on pedig majd egy közel három perces prezentációt fognak levetíteni az EA előadása során. Most jönnek a játékkal kapcsolatos részletek…

2017 novemberében fog érkezni PS4-re, X1-re, PC-re és meglepetés, de Nintendo NX-re is a Frostbite 4-es engine-t használva. A fő fókusz a kampányon lesz (20 óránál is több, nem kevés bolygóval), de a sztori mellett CoD-szerű multiplayer is várni fog bennünket. Négy fős kooperatív játékmenetet is ígérnek a SW:IC-hoz. A Republic Commando után az IC még nagyobb hangsúlyt fog fektetni a HUD-ra (belső clone trooper-sisak nézet). A Halohoz hasonlóan itt is lesznek járművek, de csak pár adott helyszínen és a környezet is többnyire rombolható lesz. A Fallout 4-hez hasonlóan itt is lesz egy app, amely mobilunkhoz lesz használható második képernyőként.

Huh. Na ha ezt meglépi az EA, komolyan üthet egy kiadósat. Reméljük, igaznak bizonyulnak a részletek…

ps4pro-Star-Wars-Imperial-Commando-2

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu