Újabb jelek mutatnak Crash visszatérésére!

Téves riasztás, mondja a NECA egyik alkalmazottja. A NECA a Sony-val együttműködve készíti a japán cégnek a figurákat (pl. most egy Kratosos érkezik nemsokára tőlük) és Randy Falk, a termékfejlesztési vezető azt mondta, hogy a Sony igenis tervezi Crash Bandicoot felélesztését. Ezt cáfolták meg alig pár órával később arra hivatkozva, hogy Falk egy kamu képet látott az interjúja előtt és erre utalva mondta, hogy szívesen csinálna figurákat.

Most már biztos, hogy a Sony csak szórakozik velünk, hogy meglepjen bennünket. Foglaljuk össze, hogy Crasht hol és hogyan láthattuk, hallhattuk feltűnni a PlayStation 4 felbukkanása óta.

– A PS4 megjelenése előtt egy trailerben láthattuk Crash sziluettjét, amely fölött egy nyíl és egy, a Sony Computer Entertainment logójára hajazó tábla volt látható. Ugyanebben a videóban Ryu taxisofőrként bukkant fel, alig egy évre rá pedig a Sony bejelentette az Ultra Street Fighter IV és Street Fighter V párosát PS4-re…

– A Robomodo kérte az Activisiontől, hogy a THPS5-ben használhassa Crasht. Elutasították kérésüket az időzítésre és jogokra hivatkozva, de a Robomodo hozzátette, hogy ez nem az Acti hibája volt.

– A PSX 2015-ön Shawn Layden, az amerikai SCE vezérigazgató egy Crash-pólóban tűnt fel. Korábban egy Vib Ribbon pólót viselve csinálta meg az ice bucket challenge-et, rá pár hónappal pedig megjelent a PSN-en a Vib Ribbon…

– Legutóbb a közel-keleti PlayStation Twitter fiók tett közzé egy Crash képet, erről írtunk is.

A NeoGAF fórumon pedig a BruceLeeRoy névre hallgató felhasználó közölt pár gyanús részletet. Korábban helyesen bejelentette, hogy a The Last Guardian PS4-re került, a Final Fantasy VII remake-kel, a Bloodborne-nal és a PlayStation All-Starssal kapcsolatban is jó megszólalásai voltak, most pedig Crash Bandicootról mondja, hogy valami készül.

Legyen így, bár 2021-ig az Activisioné a Crash licensz…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu