DOOM: új multiplayer mód [VIDEO]

Az id Software nagy hangsúlyt fektet a DOOM multiplayerére is. Ez el is várható a Quake, a DOOM és a Wolfenstein fejlesztőitől – az új mód lehet, hogy ismerős lehet, de mégis egyedi megközelítéssel éltek a fejlesztők.

A Warpathban a lényeg az, hogy uralni kell a térképet, ám van egy kis csavar a játékmenetben. A pont körbe-körbe megy a pályán egy meghatározott útvonalon, miközben a pálya másik végén egy, „a játék sorsát eldönthető démoni rúna” jelenik meg. Így egy döntést kell megtenni: vagy a rúna felé vesszük az irányt, vagy inkább a pontot szeretnénk uralni, kockáztatva, hogy más játékosok a rúnát felkapva leszednek minket.

Néhány új Hack Module is bemutatásra került, a játékmenet során egyszer használatos tárgyként a játékmenetet módosítják ezek a kütyük számunkra. A Retribution a legutóbb minket megölt játékos helyszínét és életerejét jelzi ki, a Scout az összes ellenfél helyét mutatja spawnolásunk után pár másodpercig, a Vital Signs minden ellenfél feje fölött az életerőcsíkját tünteti fel, a Power Seeker pedig a közelben levő powerupokat mutatja meg. Ja, a Bethesda kiemelte: semmi közük nem lesz mikrotranzakciókhoz!

Megjelenés május tizenharmadikán PS4-re, X1-re és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu