Újabb katonai shooter tart mifelénk!

Újabb, a közel-keleti régióba invitáló FPS érkezik. A legutóbb ilyen helyszínen játszódó játékként a Medal of Honorról írtunk (ami egy dezinformáló hír alapja volt az iráni és a szaúdi médiában), de most egy új játékról beszélhetünk, amely PC-n egy korábbi formájában már jó ideje elérhető.

Az Insurgency: Sandstormról van szó – az eredeti kiadás PC-n még a Source enginejét használja (története Half-Life 2 modként indult), ám az újjáépített, PlayStation 4-re és Xbox Onera is érkező Sandstorm kiadás már az Unreal Engine 4-et fogja igénybe venni. A játék a multiplayer mellett egy sztorimódot is tartalmazni fog, de a New World Interactive és a Focus Home Interactive erről több részletet még nem közölt.

Karakán harci élményt és immerzív játékmenetet ígérnek az Insurgency: Sandstormnak – hogy ez mennyire valósul meg, a 2017-es év során valamikor megtapasztalhatjuk, ekkor érkezik ugyanis a PS4/X1/PC trióra a taktikai műfajú játék.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu