Nekünk nemzeti ünnep, a Sony-nak PSVR rendezvény!

A Sony még mindig mocorog a PlayStation VR-rel kapcsolatban, de talán már érthető, hogy mire játszottak az utóbbi hónapokban. Talán most fogja a japán cég megtenni azt a lépést, amit már elég sokan várnak?

Március tizenötödikén errefelé ünnepelünk, de a Sony pont erre a napra célzott be egy konferenciát a PlayStation VR-rel a fókuszban. A San Francisco városában megrendezésre kerülő Game Developers Conference a PSVR-t is el fogja hozni a résztvevőknek. Magyar idő szerint késő este tizenegy órakor kezdődik a rendezvény. Miért éppen a GDC?

Azon kívül, hogy a Sony a jövőt a PSVR-ben (is) látja, gondoljunk vissza a közelmúlt eseményeire. Bejelentésre került az Oculus Rift (600 dollár~170-180 ezer forint) és a HTC Vive ára is (800 dollár~235-240 ezer forint), a Sony pedig az utolsó másodpercig inkább pókerarcot játszott, hogy majd talán a GDC-n kiteríthesse lapjait az árazással és a megjelenési dátummal. Így viszont már teljesen érthető, hogy a japánok miért vártak a headsetjük árának közlésével…

ps4pro-conference-playstation-vr

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu