Újabb cég lép be a VR piacra! [VIDEO]

Na, ez biztosan olyan cég, akire komolyan senki sem számított, hogy a virtuális valóság talajára lépjen. A HTC Vive, az Oculus Rift és a PlayStation VR mellett egy újabb alany lesz kapható, de csak limitált példányszámban és egy adott országban!

A McDonaldsról van szó! Igen, arról, akiknek a reklámja úgy végződik, hogy párápápápááám, ámláááviniiiit. Svédországban tizennégy helyszínen lehet majd kapni március ötödike és tizenkettedike között a Happy Goggles névre hallgató, a Google Cardboardhoz hasonlító eszközt. Háromezerötszáz darabot gyártanak, az ára forintra átszámolva úgy 1120 forint körül lesz. Ha nagy sikere lesz, akkor további régiókban is elérhető lesz majd a Happy Goggles, így az Egyesült Államok és Nyugat-Európa is célpont lehet. Magyarország? Ki tudja, errefelé franchise rendszerben működnek a McDonaldsok.

A Google Cardboardhoz hasonlóan itt is egy okostelefont kell használnunk a VR-élmény céljából.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu