Project CARS: tényleg kell neki Game of the Year kiadás?! [VIDEO]

Tavaly, többszöri késés után a Slightly Mad Studios játéka, a Project CARS tavasszal végül megjelent és nem is lett olyan rossz. Ezt a vásárlók is hasonlóan gondolták, így a Bandai Namco egy második körre is elinvitál bennüket nem is olyan sokára.

Így van, érkezik a Game of the Year kiadás, amely a megszokott izmosabb tartalom hívó szavát próbálja az aszfaltszaggató mágusok ellen bevetni. 50 extra autót dob a lemezre, amellyel így már 125 felé nyomja a kínálatot, hatvan közösség által létrehozott festést is ad pluszban, de négy új pálya, többek között a népszerű Nordschleife is be fog kerülni a játékba.

Megvan már az alapjáték? Semmi gond, ingyen érkezik a frissítés – nem kell extra költséggel számolni. Viszont a vásárlók két extrát kapnak, egyrészt egy kombinált Nordschleife + GP pályát (a régi és az új Nürburgring keverékét) és a Pagani Zonda Revolucion és Pagani Huayra BC kocsipárost.

Csak nem az Assetto Corsa miatt tervezik tavasszal kiadni a GOTY Editiont?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu