A PlayStation VR technikailag gyengébb lesz, mint az Oculus Rift és gyerekeknek sem való

Akár ki is rakhatnánk a tizenkettes karikát a monitor jobb alsó sarkába, de mivel nem TV-műsor vagyunk, nem kell ezt megtennünk. Nem is olyan véletlen ez a poén, ugyanis a PlayStation VR-ről új részleteket tudtunk meg.

A már-már Jetiként funkcionáló headset, amelynek árát és megjelenési dátumát még mindig nem tudjuk, a PS4 3.5-ös firmware frissítésében került megemlítésére. Nem ajánlják tizenkét éven aluliaknak a PSVR használatát, ugyanis az IPD (a szemeink pupillái közötti távolság) még nem fejlődött ki, ezt pedig a fejlesztésnél nem vette a Sony figyelembe.

De átadnánk a szót a masszív listának - lehet szemezgetni bőven. 90 fps-t is támogatni fog egy külső eszköz segítségével a PlayStation VR. Az már nem semmi!

 

A Sony Computer Entertainment alelnöke, Masayasu Ito megdobta még a PSVR-aggodalmakat. A Polygonnak adott interjújában bevallotta, hogy az Oculus Rift szinte biztosan jobb VR-élményt fog nyújtani, ám ahhoz egy erős PC is elkél, míg a PlayStation VR esetében elég csak a PlayStation 4-ünk használata.

A Sony a tömegpiacra szánja a PlayStation VR-t, ami érthető is, hiszen már 36 milliónál is több PS4-et adtak el a 2013 őszi megjelenés óta. De akkor ahhoz egy olyan árazás is fog kelleni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV