Sony: idén két exkluzív cím biztosan megjelenik. Melyek ezek?

A Sony az idei évre egy nagyobb exkluzív-támadást tervez, mint amit 2015-ben láthattunk, ezzel is igyekeznek kiküszöbölni a PlayStation 4 egyik gyengeségét. A Game Developers Choice-on a japánok megerősítették, hogy két, eddig nem nagyon említett exkluzív cím még idén elérhető lesz.

A Sony ugyanazon GDC-s előadásukon beszéltek a Horizon Zero Dawnról és a The Last Guardianről, mint amelyiken bejelentették a PlayStation VR árát, megjelenési dátumát és néhány egyéb részletet (erről írtunk is egy elég terjedelmes posztot tegnap). A Horizon a Killzone játékokról is ismert Guerrilla Games, míg a The Last Guardian pedig Fumito Ueda saját független stúdiója, a a genDESIGN nevével van fémjelezve – igaz, az utóbbi korábban még a Team Ico szárnyai alatt készült, mielőtt a fejlesztés átkerült volna PlayStation 3-ról PlayStation 4-re.

Aztán remélhetőleg nem fognak ezek a játékok is, mint ahogy az Uncharted 4, halasztás(ok)ra kerülni!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu