Star Wars Battlefront: készül a virtuális PSVR Csillagok Háborúja!

Az Electronic ArtsDICESonyDisney négyesfogat felettébb bizakodó a PlayStation VR-ral, illetve a kizárólag rá készülő Star Wars Battlefronttal kapcsolatban. A mostani kijelentésük is erre a hangulatra épít.

A Fortune-nak adott interjújában John Koller, a Sony marketinges alelnöke arról beszélt, hogy már abból kiindulva, miszerint PlayStation VR-exkluzívként fejlesztik a Battlefrontnak ezt a verzióját, már a játékélmény is messze eltérő lesz a tavaly novemberben megjelent „alapjátékhoz” képest. Koller még azt is kimondta, hogy a Battlefront az egyik olyan játék lesz, amely megmutathatja, mire képes a VR (illetve a PSVR).

Koller szerint a VR-nek mást jelent a „killer app” kifejezés, mint mondjuk a PS4-nek. Tény, kellenek olyan címek, amire sok vásárlónak kinyílik a pénztárcája, de a VR élménye sokkal személyesebb.

A PlayStation VR ugye októberben rajtol ötvennél is több játékkal és Koller szerint a Battlefront addigra már kész lesz. Majd meglátjuk, hogy miként sikerült… vagy inkább megérezzük?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu