Bréking! Készül a Grand Theft Auto VI! A forrás szerint már ismert a helyszín is!

A Rockstar nem sokat ült a Grand Theft Auto V által betermelt pénzeszsákokból felépített trónján, hiszen a pletykák már arról szólnak, hogy a folytatáson is dolgozik már a csapat.

A TechRadarhoz eljutott információkkal kapcsolatban van egy pár érdekesség, ha igaznak vehetjük azokat (de legyünk inkább kételkedőek és ne higgyünk mindent el).

Elvileg a Grand Theft Auto VI előmunkálatai már zajlanak, de még nem került kiválasztásra a helyszín, de (többek között) az Independent című online állítása szerint is „majdnem biztosan marad az Egyesült Államokban a franchise.” Legalább előredolgoznak, hiszen miközben a GTA V és az online komponens továbbra is kifejezetten sikeres, már készülgethet a folytatás. De nem minden projekt valósul meg!

A névtelen forrás szerint a Rockstar ugyanis gondolkodott azon, hogy egy Tokióban játszódó Grand Theft Auto epizódot fejleszt, és emiatt ki is küldtek egy stábot a japán fővárosba, hogy körülnézzenek! A fotózásra és az ott élőkkel történő kommunikációra összpontosító utazás már elvileg több éve történt, de törlésre került a projekt, hiszen az útrendszer nem volt kézreeső, továbbá az amerikai helyszínek már megszokottak lettek.

2003-ban a Rockstar levédett pár elnevezést: GTA: Tokyo, GTA: Bogota, GTA: Sin City – érdekes lett volna egy Kolumbiában játszódó felvonás, igaz, láttunk erre budget példát PC-n a Boiling Point: Road to Hellben. A levédetés általában eredményeket szül, de nem mindig – az Activision a Call of Dutyhoz levédett Space Warfare és Future Warfare címeket is.

A Rockstar naná, hogy hallgat a témáról.

Források: Techradar, Independent, 444.hu

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu