Bréking! Készül a Grand Theft Auto VI! A forrás szerint már ismert a helyszín is!

A Rockstar nem sokat ült a Grand Theft Auto V által betermelt pénzeszsákokból felépített trónján, hiszen a pletykák már arról szólnak, hogy a folytatáson is dolgozik már a csapat.

A TechRadarhoz eljutott információkkal kapcsolatban van egy pár érdekesség, ha igaznak vehetjük azokat (de legyünk inkább kételkedőek és ne higgyünk mindent el).

Elvileg a Grand Theft Auto VI előmunkálatai már zajlanak, de még nem került kiválasztásra a helyszín, de (többek között) az Independent című online állítása szerint is „majdnem biztosan marad az Egyesült Államokban a franchise.” Legalább előredolgoznak, hiszen miközben a GTA V és az online komponens továbbra is kifejezetten sikeres, már készülgethet a folytatás. De nem minden projekt valósul meg!

A névtelen forrás szerint a Rockstar ugyanis gondolkodott azon, hogy egy Tokióban játszódó Grand Theft Auto epizódot fejleszt, és emiatt ki is küldtek egy stábot a japán fővárosba, hogy körülnézzenek! A fotózásra és az ott élőkkel történő kommunikációra összpontosító utazás már elvileg több éve történt, de törlésre került a projekt, hiszen az útrendszer nem volt kézreeső, továbbá az amerikai helyszínek már megszokottak lettek.

2003-ban a Rockstar levédett pár elnevezést: GTA: Tokyo, GTA: Bogota, GTA: Sin City – érdekes lett volna egy Kolumbiában játszódó felvonás, igaz, láttunk erre budget példát PC-n a Boiling Point: Road to Hellben. A levédetés általában eredményeket szül, de nem mindig – az Activision a Call of Dutyhoz levédett Space Warfare és Future Warfare címeket is.

A Rockstar naná, hogy hallgat a témáról.

Források: Techradar, Independent, 444.hu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu