Friss, egyelőre nem biztos információk az új PS4-ről! God of War IV 4K-ban?

Mostanában egyre többet hallunk a Sony terveiről, miszerint egy tuningolt PlayStation 4-et dobhatnak talán már az év végén piacra. Most újabb pletykák láttak a NeoGAF fórumon napvilágot. Az oldal moderátorai megerősítették a részleteket, bár ez nem jelenti azt, hogy valósak is lehetnek OsirisBlack információi.

Jelenleg 399 dollárt (~118-119 ezer forint) tűztek ki a Sonynál árnak. Voltak arra tervek, hogy egy erősebb processzorral 499 dollárért (~148-149 ezer forint) dobják az üzletekbe, ami a csúcsnak kitűzött ár a japánoknak. Nincsen PS4 cserelehetőség, de ez még megváltozhat.

A GPU kétszer erősebb lenne a mostaninál: kisebb méretű, de nagyobb órajellel rendelkezne. A konzolban 4K Blu-ray lejátszó lenne, plusz az alapból nem natív 4K (Ultra HD) felbontású játékokat a PS4K felskálázná, de nem biztos, hogy 4K felbontásra! A Media Player appal terveznek egy VR Lounge névre hallgató frissítést.

Állítólag a fejlesztők már megkapták a PS4K devkiteket, hogy kihasználják a több teljesítményt. A régi konzolokon is futnának a játékok, viszont nem szuperálnának úgy, ahogy a frissített Sony konzolon. A jelenlegi játékok nem kapnának extrákat a PS4K-n, hacsak a fejlesztők nem hoznak össze hozzájuk külön patcheket.

A nyitócímekről (?) is szó esett. God of War 4, Deep Down, Gran Turismo Sport, Robinson: The Journey és EVE: Valkyrie – az utóbbi három játék PlayStation VR-on futnának, a GTS anélkül is menne.

Huh. Ez túlzottan is részletesnek tűnik. Vajon tényleg igazak ezek a híresztelések? Mi nem ajánlanánk, hogy rögtön komolyan vegyük ezeket…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu