Menu

A BBC letesztelte Microsoft VR megoldását

A virtuális valóság híreit többnyire három termék uralja: a PlayStation VR mellett a HTC Vive és az Oculus Rift is próbálja a vásárlók kegyeit elnyerni. A Microsoft is ott van a versenyben, de egy picit más megközelítéssel élnek a redmondiak.

A BBC újságírója, Dave Lee személyesen kipróbálta a Microsoft HoloLenset és éppenséggel nincs valami jó véleménnyel róla. Ha röviden kéne összefoglalni, annyival le is lehetne tudni, hogy gyengébb még, mint amit a többiek mutatnak. Bővebben pedig Lee úgy jellemezte a HoloLenset, hogy a látótér nagyon kicsi, a periférikus látás viszonylag normális, az eszköz nehéz és kényelmetlen, és nem nagyon lehet látni, hogy hova is nézünk. Ez pedig fontos lenne, hiszen a HoloLens abban tér el a PSVR/Vive/Rift triótól, hogy CG-vel tölti fel a látóterünket azokon felül, amik ténylegesen az orrunk előtt vannak.

Lee szerint van benne potenciál, de még le van maradva technológiailag. Egy rövid élménybeszámolót is készített a HoloLenses élményeiből, itt lehet megtekinteni.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu