DOOM béta: majdnem tökéletes képi világ, de van egy kis gond… [VIDEO]

A DigitalFoundry neki is esett a kicsivel több, mint egy hónap múlva megérkező DOOM bétájának PlayStation 4-en és elég korrekt eredményeket közöltek az id Software játékának multiplayer komponenséről, amely a minap futott egy újabb bétatesztes kört.

Azon felül, hogy a látványvilág elfogadható lett, a framerate is elég komolyan tartja a hatvan képkockát másodpercenként, ami az id Tech 6 engine egyik ütőkártyája lehet a közeljövőben az ingyenes opciót kínáló Unreal Engine 4, a CryEngine V vagy akár a Unity ellen. Sajnos nem tökéletes a látványvilág. Sok a képtörés (screen tearing), ami zavaró lehet egyeseknek. Ám mivel a játékban adaptív v-syncet használtak a fejlesztők, nem lesz túlzottan probléma belőle… remélhetőleg. Viszont néhol a textúrák minősége kérdőjeles, illetve az orrunk előtt tölt be itt-ott párat. Valamit valamiért?

A DOOM május tizenharmadikán (pénteken, hogy megfejeljük!) jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu