Mindenkinek jár egy kis DOOM! Open béta dátum!

Az id Software és a Bethesda is meglépte a szokásost, hiszen nem csak az előrendelőknek adatik meg az a lehetőség, hogy a megjelenés előtt ki tudja próbálni a DOOM-ot. Továbbmentek egy lépéssel és hamarosan mindenki kipróbálhatja, hogy milyen is lesz az első id Tech 6 engine-t alkalmazó játék.

A nyílt béta április tizenötödike és tizenhetedike között zajlik le PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Pontosan ugyanazokat a módokat (Team Deathmatch, Warpath) és pályákat (Heatwave, Infernal) kapjuk meg, mint amit az előrendelők. Egyébként amit eddig láthattunk és tapasztalhattunk a multiplayerből, eléggé Q3-as stílusa lett az új id játéknak, de bakker, mégis milyen jól áll neki…

A DOOM-hoz a Snapmap (a multiplayer pályatervező) és maga a multi is kap ingyenes frissítéseket, de lesz egy 40 dolláros (~11 ezer forintos) Season Pass is. Egyesével is megvehetjük a három multis prémium DLC-t, egyenként 15 dollárért (~4100 forint). Az első még a nyár folyamán érkezik, benne három új pálya, egy új fegyver, egy új játszható démon, egy új pajzsszett, egy új felszerelés, új hack modulok és taunt animációk, illetve testeszabhatósági lehetőségek érkeznek.

…a játék pedig május tizenharmadikán teszi ezt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu