7 Days to Die: konzolokra is jönni fog multis extrákkal! [VIDEO]

A Telltale egy 2013-ban early accessben megjelent PC-s játékot fog konzolokra átoperálni. A 7 Days to Dieról van szó, amelyet PlayStation 4-re és Xbox One-ra fognak a fejlesztőkkel, a The Fun Pimpsszel együttműködve portolni. A Telltale a The Walking Dead licenszet is rá fogja aggatni majd a játékra, hiszen egy zombis túlélős játékról beszélünk…

Nyílt világ, túlélés, kraftolás, mintha a Dying Lightról (is) beszélnénk. Az új multiplayer módok között lesz helyi osztottképernyős kooperatív móka is és a Telltale ígéretei szerint többre is számíthatunk ennél. A TT a TWD skineket is elérhetővé teszi majd, ami logikus lépésnek tekinthető.

A 7 Days to Die, amely anno egy sikeres Kickstarter kampányból indult ki, júniusban érkezik fizikai és digitális kiadásban egyaránt – 30 dolláros (kb. 8400 forint) árcímkével találhatjuk majd a boltokban meg.

A Telltale a bejelentéshez egy élőszereplős trailert is összerakott, de ennek semmi köze nincs a játékhoz! Mindenesetre becsületes húzás részükről.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu