Hova tovább, Remedy? Multiplayer?!

A Remedy a minap jelentette meg PC-re és Xbox One-ra a Quantum Breaket, de már értelemszerűen a jövőre kérdeztek rá a fejlesztőknél. Adtak is pár biztató választ!

Sam Lake, a kreatív rendező a legutóbbi Major Nelson podcaston bukkant fel és több érdekes gondolatot osztott meg a hallgatókkal. Először is a multiplayerről beszélt. Nem tartja kizártnak azt, hogy a következő Remedy-alkotásban már nem csak egyedül játszhatunk. Naná, hogy a Quantum Breakről is kérdezték. Lake szerint csak és kizárólag az első rész sikerén múlik az, hogy készítenek-e a történethez egy folytatást, avagy sem. (Legalább nem kapásból úgy készítették el, hogy cliffhanger vége van, khm The Order 1886 khm…)

Mivel a Remedy legutóbbi játékai (a Quantum Break előtt az Alan Wake, illetve az első két Max Payne részt érdemes megemlíteni) főképp az egyjátékos élményre koncentráltak, kíváncsiak volnánk arra, hogy miként tudnának multiplayerben maradandót alkotni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu