Vadonatúj DOOM nyílt béta részletek! [VIDEO]

A Bethesda úgy gondolta, hogy emlékeztet bennünket a nemsokára lerendezésre kerülő DOOM nyílt béta-ra, mert egyrészt fragismétlésnek a tudás az anyja, másrészt pedig kibökték részletesebben, hogy mire számítsunk.

Mivel a hétvége három napjára esett a nyílt béta, így még van időnk felkészülni az id Software játékának multiplayerére. (Amelyet akár három szóval is jellemezhetnénk: Quake III Arena.) Az id valószínűleg a Halo 5: Guardians Warzone Firefight bétájával szemben – amely tizennegyedike és tizennyolcadika között lesz – tuti lesz párszáz (ezer? tízezer?) extra játékosa.

Szóval eddig tudtuk már, hogy a Heatwave és az Infernal pályákon tolhatjuk a Warpath és a Team Deathmatch módokat 6v6 felosztásban. A démonok közül a Revenant, a fegyverekből a Rocket Launcher, Plasma Rifle, Super Shotgun, Vortex Rifle, Static Rifle, Heavy Assault Rifle, és Lightning Gun vár minket, power fegyverek közül a Gauss Cannon vár bennünket. A felszerelések között meglelhetjük még a Frag Grenade, Personal Teleporter, Siphon Grenade hármasát.

A DOOM május tizenharmadikán jön PS4-re, X1-re és PC-re (ahogy a béta is).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu