Menu

Vadonatúj DOOM nyílt béta részletek! [VIDEO]

A Bethesda úgy gondolta, hogy emlékeztet bennünket a nemsokára lerendezésre kerülő DOOM nyílt béta-ra, mert egyrészt fragismétlésnek a tudás az anyja, másrészt pedig kibökték részletesebben, hogy mire számítsunk.

Mivel a hétvége három napjára esett a nyílt béta, így még van időnk felkészülni az id Software játékának multiplayerére. (Amelyet akár három szóval is jellemezhetnénk: Quake III Arena.) Az id valószínűleg a Halo 5: Guardians Warzone Firefight bétájával szemben – amely tizennegyedike és tizennyolcadika között lesz – tuti lesz párszáz (ezer? tízezer?) extra játékosa.

Szóval eddig tudtuk már, hogy a Heatwave és az Infernal pályákon tolhatjuk a Warpath és a Team Deathmatch módokat 6v6 felosztásban. A démonok közül a Revenant, a fegyverekből a Rocket Launcher, Plasma Rifle, Super Shotgun, Vortex Rifle, Static Rifle, Heavy Assault Rifle, és Lightning Gun vár minket, power fegyverek közül a Gauss Cannon vár bennünket. A felszerelések között meglelhetjük még a Frag Grenade, Personal Teleporter, Siphon Grenade hármasát.

A DOOM május tizenharmadikán jön PS4-re, X1-re és PC-re (ahogy a béta is).

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu