Nem fogod kitalálni, milyen új filmen dolgozik a Sony!

A Sony Pictures megerősítette a las vegasi CinemaConon, hogy egy új film készül. Erről már hallottunk a múlt nyáron, de most már biztosra vehetjük, hogy a Sony már munkálkodik ennek elkészülése érdekében.

Nem, nem az Uncharted filmről beszélünk (az egyáltalán el fog valaha készülni?), és nem is a The Last Of Usról (erre több esély van), hanem… egy Emoji filmről. Kb. ez a történet jellemzése: „A mobilodban egy titkos  világ van. Ebbe lépünk be a szöveges applikáción keresztül, hogy felfedezzük az Emojik Völgyét, ahol az Emojik élnek és dolgoznak.” A film két írója Anthony Leondis (Lilo & Stitch 2) és Eric Siegel (Men at Work) lesz.

A The Wrap információi szerint több appgyártó is reklámozni fogja a Sony filmjét, amelyben részt is vehetnek – a Spotify már megerősítette, a Facebook pedig talán szintén beáll a film mögé, amely 2017 augusztusában jelenhet meg a mozikban. Ha a Facebook is elkezdi tolni a Sony-filmet, akkor valószínűleg egy halom reklámot kapunk majd a nyakunkba!

ps4pro-sony-pictures-2

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)