Jön a Deadpool 2… Játsszuk el, hogy meglepődtünk

MOZI HÍREK – Meglepetést színlelve bólogattak helyeselve mindazok, akik a CinemaCon-on a FOX előadását hallgatták meg Las Vegas-ban. A helyzet ugyanis az, hogy az ikonikus Deadpool visszatér még egy gyors körre, hogy újabb komikus hype folyamot követően, egy közepes értékekkel rendelkező alkotás képében berobbanjon a mozikba. Hogy mikor? Valamikor…

Persze a FOX bizonyára odateszi majd magát, de sokat kell ahhoz tenni, hogy a nagyszájú szuperhős eltüntesse azt a hype-okozta keserű ízt az ízlelőbimbóinkról, amit maga mögött hagyott az első debüttel. Ugyan a FOX megérdemli a bizalmunkat, de azért félő, hogy mi fog kisülni ebből a produkcióból is. Amit egyelőre készpénznek vehetünk, hogy Ryan Reynolds visszatér, a vászonra, és a már bemutatott csapat is megtartásra kerül a második részhez. A cast kiegészítésen is keresztül megy, a forgatókönyvírók táborát Tim Miller-rel erősítik.

Nem igazi meglepetés, de legalább hivatalos bejelentést is kapott, amire mindenki számított: a Deadpool 2 úton van…

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu