DOOM: Vajon pontosan meddig tart a „plusz egy nap” béta?

A Bethesda és az id Software eredetileg tegnap lezárta volna a DOOM multiplayer nyílt bétatesztelési fázisát, de mégis úgy döntöttek, hogy „a pokolba is, megnyújtjuk a DOOM bétáját egy nappal”, amit a Twitteren közöltek.

Így magyar idő szerint holnap reggel hat óráig PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt legyakhatjuk egymást az id Tech 6-os játékban. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki elégedett a játékkal! A Steames értékelések nem kisebb, mint 63%-a negatívan értékeli a DOOM-ot, kiemelvén azt, hogy többnyire inkább a Halo stílusa érződik a játékon. Elég komolyan lehúzták a PC-sek, mert a hangulat nincs a helyén és inkább unalmasnak tűnik a béta.

Ezek után érdekes lesz látni, hogy a május tizenharmadikán érkező végleges játéknak milyen lesz az egyjátékos kampánya?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu