Menu

Végre megvan a megjelenési dátuma Mighty No. 9-nek!

Nem, nem tévedünk – tényleg megjelenési dátumot kapott Keiji Inafune új játéka. A „nem-Megaman” még 2013-ban robbant be a Kickstarteren úgy laza 4 millió dollárt összelapátolva (végül is csak 1.08 milliárd forint, mi az?) próbálta elhitetni velünk, hogy a közösségi finanszírozásban van a jövő.

Aztán jött egy halasztás, meg még egy, és még egy – elég sokan csalódtak már a Mighty No. 9-ban, ami többet késett, mint amire józan ésszel gondolhattunk. Most viszont véglegesítették a megjelenési dátumot, de nem valami lufi bejelentéssel: mivel elkészült az aranylemez (a sokszorosításhoz használt programkód fizikális hordozója), így már bátran kijelenthetik, hogy mikor is érkezik Beck PS4-re, X1-re, PS3-ra, X360-ra és PC-re: június 21-én Észak-Amerikában és Ázsiában, 24-én pedig már világszerte beszerezhetjük a játékot; a PS Vita és a 3DS később kapja meg a magáét.

A végére azért tartogattunk egy slusszpoént: ez bizony egy napra esik a No Man’s Sky megjelenési dátumával. Ez így még finom szituáció lesz a nyáron, az már biztos…

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu