Végre megvan a megjelenési dátuma Mighty No. 9-nek!

Nem, nem tévedünk – tényleg megjelenési dátumot kapott Keiji Inafune új játéka. A „nem-Megaman” még 2013-ban robbant be a Kickstarteren úgy laza 4 millió dollárt összelapátolva (végül is csak 1.08 milliárd forint, mi az?) próbálta elhitetni velünk, hogy a közösségi finanszírozásban van a jövő.

Aztán jött egy halasztás, meg még egy, és még egy – elég sokan csalódtak már a Mighty No. 9-ban, ami többet késett, mint amire józan ésszel gondolhattunk. Most viszont véglegesítették a megjelenési dátumot, de nem valami lufi bejelentéssel: mivel elkészült az aranylemez (a sokszorosításhoz használt programkód fizikális hordozója), így már bátran kijelenthetik, hogy mikor is érkezik Beck PS4-re, X1-re, PS3-ra, X360-ra és PC-re: június 21-én Észak-Amerikában és Ázsiában, 24-én pedig már világszerte beszerezhetjük a játékot; a PS Vita és a 3DS később kapja meg a magáét.

A végére azért tartogattunk egy slusszpoént: ez bizony egy napra esik a No Man’s Sky megjelenési dátumával. Ez így még finom szituáció lesz a nyáron, az már biztos…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu