Ennyi pályára senki sem számított a Battlefield 1-ben!

Magyar idő szerint pénteken késő este került bemutatásra a Battlefield 1, amely az első világháború korszakába invitálja a játékosokat. A közönség ezt kifejezetten pozitívan fogadta, ami kb. újabb tűz a Call of Duty Infinite Warfare YouTubeos dislike hadára (most már bőven egy millió fölött jár, csak így tovább, Infinity Ward/Activision…).

Van egy kis bökkenő viszont. Mi ezt úgy hívnánk, hogy a Battlefront-szindróma. Bár hangulatában és látványában jól eltaláltnak tűnt a trailer, játékmenetet még nem láttunk. Nem is az a baj. Az viszont már annál inkább, hogy a fejlesztők (a DICE) mindössze HAT egyjátékos küldetést terveznek a játékba pakolni! Ezek neve Friends in High Places, Nothing is Written, Through Mud and Blood, Avanti Savoia!, The Runner és Epilogue.

Úgyhogy úgy tűnik, hogy a Battlefield 1 is – amely október 21-én érkezik PS4-re, X1-re és PC-re – kifejezetten a multiplayerre fog rágyúrni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu