Így jár az, aki az Overwatchban csal!

Minden multiplayerre fókuszáló játékban próbálkoznak egyesek úgy előnyhöz jutni, amely nem saját képességükre, hanem csalásra építkeznek. Főleg a PC-seknek lehet gyakori a wallhack, aimbot kifejezés – viszont azóta már főképp multiplatform fejlesztések zajlanak, a Blizzard pedig nem hagyja magát.

Az Overwatch fejlesztői bejelentették, hogy amint azon kapják a csalókat, hogy az őket jogosulatlan előnyhöz juttató megoldásokat használnak, egy életre eltiltják őket a játéktól. A Blizzard korábban már két játékban is végrehajtott ilyen tömeges tiltást: először a Diablo III-ban 2012-ben, majd két évre rá a Hearthstoneban. Úgy tűnik, hogy a két évenkénti bankalapács-használat egy tradíció lesz…

Az Overwatch amúgy nagy sikernek örvendett a nyílt napok során, ugyanis 9.7 millió játékos ugrott be egy pár mérkőzésre a három platformon összesen (PlayStation 4, Xbox One, PC). Nem rossz eredmény.

A megjelenés május huszonnegyedikén esedékes a boltokban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu