„Új” Star Trek játék érkezik konzolokra! [VIDEO]

2013-ban a Star Trek elég csúfosan megbukott – a Digital Extremes PC-re, PS3-ra és X360-ra hozta ki, de elég gyenge eredményt produkált. Viszont nem ezt kapja meg a PlayStation 4 és az Xbox One, holott ezt technikailag egyszerűbb, sőt, talán logikusabb lenne átportolni. Mi jön akkor helyette?

Egy új játék? Nem. A Cryptic Studios 2010-es MMORPG-je, a Star Trek Online vette az irányt a két kurrens-gen konzol felé. A konzolos változat természetesen az eddig megjelent összes tartalommal, illetve egy felfrissített kezelőfelülettel érkezik, de a játék engine-je is egy alapos kezelést kap, hogy korrekt látványvilágú legyen a  Star Trek Online, nem pedig valami, ami talán egy PS2-n is elfért volna. (A PC-s változat is frissül egy ingyenes update után!)

Havidíjtól nem kell tartani, ugyanis free-to-play játék lesz a Star Trek Online konzolokon is. Manapság tényleg egyre több F2P és MOBA érkezik PS4-re és X1-re, ez is egy kitűnő példája ennek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu