Neonácikhoz beépülő FBI ügynököt alakít az ex-Harry Potter színész [VIDEO]

MOZI HÍREK – Daniel Radcliffe tényleg mindent megtesz, hogy a Harry Potter-es imidzsét levetkőzze. Hamarosan a mozikba kerül a Swiss Army Man, ahol egy szellentős hulla szerepében láthatjuk (bár a magyar forgalmazásról még nincs hír), , most pedig egy olyan szövetségi ügynök szerepét vállalta el, akinek egy veszélyes neo-náci terrorista csoportba kell beépülnie.

Az Imperium a Lionsgate FBI-os thrillerje, melynek sztorijának alapjait Michael German FBI ügynök munkatapasztalatai adják. A további szerepekben Toni Collette, Tracy Letts, Nestor Carbonell, Burn Gorman és Sam Trammell játszanak. Az Imperium augusztus 19-én érkezik az amerikai mozikba és egyes VOD szolgáltatásokba egyaránt. Magyar forgalmazásról egyelőre ennek a filmnek esetében sem tudunk.

Vicces érdekesség egyébként, hogy a trailerben egy rövid képsorban láthatjuk, amint Radcliffe „átalakul” neonácivá (kopaszra nyírja a fejét) és itt – mielőtt átváltozna – egy pillanatra pont úgy néz ki, mint amikor Harry Pottert alakította.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu