Így parodizálja a South Park: The Fractured But Whole az Oculus Riftet [VIDEO]

A South Park odapirít a virtuális valóság hypejának, és ezt a sajátos módján teszi! Figyelem, a videóban anyaszült meztelen testrészek is láthatóak.

A Ubisoft létrehozta a Nosulus Riftet, amit a játékosnak az orrába kell dugnia, hogy érzékelje a játékban történő szellentéseket. A Ubisoft San Francisco senior producere, Jason Schroeder szerint csak úgy lehet az új gyerek fenekében lakozó szuperképességét érzékeltetni a játékosokkal, ha kézzel fogható (vagy… orral szagolható inkább?) hatást tudnak prezentálni ezzel kapcsolatban.

A Ubisoft együttműködött Jurgen Bischoffal és a japán designerrel, Nakata Tuobashival. Bischoffnak ezernél is több szellentést kellett szagolnia, hogy létrehozzák a Nosulus Riftbe épített „illatot”.

Szerencsénkre a Nosulusból csak egy példányt hoztak létre, így nem lehet majd a boltban kapni azt, de például a Gamescomon kipróbálhatják a szerencsések és a bátrak.

A játék december hatodikán jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu