Erősebb Wi-Fi-t is tudni fog a PlayStation 4 Slim?

A PlayStation 4 alap kiadása valamiben hiányos, és ezen – is – javíthat a Slim változat.

Az alap PS4 az 5 GHz-s Wi-Fi-t nem támogatja, ami azoknak lehet gond, akik nem akarnak Ethernet kábellel csatlakozni az internetre és nincsenek olyan közel a routerükhöz. Shortman82 a Twitteren (akinél először bukkant fel a konzol) viszont mutatott egy képet a kézikönyvből, amelyből korábban már megtudtuk, hogy két kiadásban is érkezni fog az újradesignolt PlayStation 4.

Bár a PlayStation 4 Slim látványa szokatlan, talán a bővített funkciók (nem kizárt, hogy már a 4.0 firmware-rel fog érkezni a boltokba!) elfeledtethetik velünk a grillsütőre hajazó látványból fakadó gondolatokat.

Az újrafaragott konzolt a Sony hivatalosan a szeptember hetedikén New Yorkban megrendezésre kerülő PlayStation Meetingen fogja nagy eséllyel bejelenteni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu