Megjelent a World of Warcraft Legion [VIDEO]

Felütötte a fejét a Burning Legion – a World of Warcraft igyekszik visszatérni az MMO-k között az egy évtizede még nagyban tündöklő pozíciójába. Gul’dan letámadta légiójával Azerothot, a Hordának és a Szövetségnek pedig meg kell állítania a térnyerést.

Több dolgot is magával hoz a Legion: például új osztállyal, a démonvadásszal bővül a World of Warcraft – az ő questjük 98-as szinten kezdődik. Az Artifact fegyverek is újdonságnak tekinthetőek: ezek folyamatosan erősödnek a légió irtása közben. Helyszínként a The Broken Isles került be – ez a terület a szintünkhöz mérten lövi be magát. A szintkorlát is emelésre került 110-re (ezt valaki úgy uszkve hat óra alatt el is érte…), illetve lehet boostot vásárolni 100-as szintre is, ha valaki nem akar grindolni – mielőtt boostolunk, a Class Triallal kiválaszthatjuk, melyik osztály megfelelő számunkra. Az Order Halls lehetőséget nyújt arra, hogy hadvezérek legyünk: akár ikonikus Warcraft karakterek is végrehajthatják utasításainkat. Új PvP Honor rendszer is érkezett – PvP-specifikus képességeket szerzünk, ahogy haladunk előre, így attól függetlenül, hogy az arénában, a Battlegroundson, vagy PvE-ben vagyunk, kapunk valamit. Még egy új dolog a World Quests megjelenése: a kimaxolt karaktereknek új küldetések jelennek meg: elite bossok, ritka kincsek, folyamatosan változó feladatokkal.

A World of Warcraft Legion az alapkiadás mellett Digital Deluxe és gyűjtői változatban is elérhető. A Digital Deluxe Edition egy Illidari Felstalker mountot és petet ad a WoW-ban, egy Felstalker mountot a Heroes of the Stormban, egy helm transmogot és szárnyakat a Diablo III-ban, illetve egy pár Starcraft II portrét kapunk. A gyűjtői kiadás az imént említett Blizzard-játékokhoz járó extrák mellett egy keményborítós, teljesen színes művészi könyvet, egy kétlemezes Blu-ray/DVD készletet a kulisszák mögött, egy soundtrack CD-t, és egy Legion egérpadot tartalmaz. További részletek és elérhetőség itt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu