Duncan Jones szívesen rendezne még egy Warcraftot

MOZI HÍREK – Pár hónapja került a mozikba a híres fantasy stratégia és MMORPG franchise moziadaptációja, a Warcraft. A film forgatási és marketingköltsége nem volt két fillér, a bevétel azonban nem volt annyira rózsás: még ha termelt is valamennyi profitot, azt csak a kínai 433 millió dolláros bevételnek köszönheti. Így persze eléggé kétséges, hogy lesz-e egyáltalán folytatás.. Duncan Jones rendező a Thrillisttel beszélgetett, ahol szóba kerül a következő rész is.

Duncan Jones elárulta, hogy szeretné megrendezni a Warcraft 2-t, hiszen elképesztő sokáig: 3 és fél évig tartott az első felvonás forgatása és rendkívül keményen dolgoztak. És ha már ennyi időt beleöltek az alapozásba, akkor jó lenne hasznosítani később is. A stúdió viszont még nem bólintott rá a második részre, szóval a rendező csak reménykedhet.

Jones-t megkérdezték az újságírók a rendezői változatról is. „Sokan kérdezgetik tőlem, hogy lesz rendező változat? Biztos, hogy nem. Egy efféle film rengeteg effektet igényel, és ilyenkor, ha úgy döntesz, hogy nem teszel be valamit, akkor az végleg kimarad. Gyakorlatilag megszűnnek létezni, hiszen az effekteket nem fejezik be rajtuk.” – Jones szerint nincs esély, hogy valaha is legyen efféle verzió, csak az ő fejében.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu