FRISSÍTVE – Íme a Warcraft-játék, ami sosem jelent hivatalosan meg! [VIDEO]

FRISSÍTVE: Az Activision már rá is ugrott a linkre, és sajnos letörölte azt.

EREDETI: 1998-ban járunk, messze a World of Warcrafttől – a Blizzard ekkor letol egy projektet a tervezőasztalról.

A Warcraft Adventures: Lord of the Clans egy rajzfilmszerű látványvilággal rendelkező point-and-click kalandjáték volt, amit a Blizzard már majdnem be is fejezett, de pár hónapra a fejlesztés befejezésétől mégis félbehagyott. Most viszont egy orosz oldalon felbukkant a játék…

Az orosz kapcsolat valamelyest megmagyarázható: a „hóviharosok” az Animation Magicet bízták meg az animációk elkészítésével, nekik meg volt egy szentpétervári stúdiójuk. (Egy kis háttérinfó: az Animation Magic volt a felelős többek között a Philips CD-i-on elhíresült The Legend of Zelda játékokért, azaz a The Faces of Evil és a The Wand of Gamelon párosért…)

Bár ki kell emelnünk, hogy bár nem éppen szerencsés az ilyen fajta témáról beszámolni, úgy gondoljuk, hogy a múlt egy „mi lett volna, ha?” történetéről érdemes megemlékeznünk. Akit érdekel a játék, itt letöltheti.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV