Rekordot döntött a World of Warcraft: Legion

A megjelenés napján komoly játékosbázist tudhatott magának a Blizzard MMORPG-je.

A megjelenés napjáig, augusztus harmincadikáig 3,3 milliós eladást produkált az új kiegészítő, amivel a korábbi kiegek szintjét megütötte, és ezzel az egyik legkelendőbb PC-s játékká lépett elő, de a 2010-es Cataclysm óta a legsikeresebb első hét is a Legion nevéhez fűződik.

A Blizzard persze nem pihen meg – már a 7.1-es patchen, a Return to Karazhanon dolgozik, ami az egyik népszerű raid újragondolásának felel majd meg. Öt fős Mythic dungeon, Karazhan múltjából előtörő ellenfelek… ki tudja, milyen csavarokat tartogat majd a raid. Az update új questeket is hoz Suramar városában, de egy új raidet, a Trial of Valort is magával hoz.

A World of Warcraft: Legion, amely többek között a démonvadász kaszttal is bővült, már kapható a boltokban – az alap kiadás ára 50 euró, tehát úgy 15 ezer forintba kerül megszerezni, de persze a havi előfizetésről ne feledkezzünk meg…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)