Nem vész el a Battle.net, csak átalakul

A Blizzard belenyúl a Battle.net szolgáltatásába.

Már az első Diablo is (!!!) ezt használta, de a Blizzard úgy döntött, hogy lassan eltávolodik ettől az elnevezéstől. Nem kell megijedni, nem szűnik meg semmi sem, de lassan búcsúznunk kell a Battle.net névtől. Ehelyett a Blizzard […] nevet fogják használni. Ezt a váltást már elkezdték, ugyanis már a Blizzard Streaming és a Blizzard Voice szolgáltatás már át lett keresztelve.

Az indoklás az, hogy „néha megtévesztő és szakszerűtlen volt az, hogy minden szolgáltatást egy név alatt találhattunk meg”. „Mivel a beépített multiplayer-támogatás egy már elfogadott, megértett koncepció, ráadásul egyfajta elvárás lett napjainkban, nincs szükség egy külön elnevezésre ahhoz, ami tulajdonképpen a mi hálózati technológiánkat takarja.”

A váltás a következő néhány hónap során fokozatosan megy végbe. 2017-re talán már csak az emlékeinkben marad meg a Battle.net!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu