PlayStation Plus: már érződik az áremelés hatása az októberi játékokon?

Az októberi játékokat beközölte a Sony. Talán már valami fejlődés érzékelhető is.

A PlayStation 4-esek két 2015-ös játékra csaphatnak le: az egyik a Resident Evil REmake, ami azért egész kellemes lett, a másik pedig a szintén korrekt, ám viszonylag rövid Transformers Devastation, amivel bőven el lehet tölteni 5-6 órát. Kapásból nem indie játék egyik PS4-es cím sem, amire azért rég nem volt példa már. A PlayStation 3-ra a Mad Riders, illetve a From Dust jön, míg a PlayStation Vita a Code: Realize ~Guardian of Rebirth~, illetve az Actual Sunlight érkezik.

A videó kommentelői is szinte egyöntetűen pozitívan értékelik a Sony októberi ingyenes játékait – ha ilyen szintű fejlődést képesek prezentálni stabilan a PS Plusos játékokkal, nem lesz okunk csalódásra. Nagyobb játékok, illetve nem PSP-s játékok PS Vitán – jó irányt vettek a japánok?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu