10 millió előfizetője van a World of Warcraftnak… vagy mégsem?

Amióta a Blizzard nem közli a World of Warcraft előfizetőinek számát, megindultak a találgatások a már veteránnak tekinthető MMORPG-vel kapcsolatban.

Tavaly novemberben mondták be a tutit utoljára – akkor 5,5 millió előfizetője volt a World of Warcraftnak. Igen ám, de a lengyel Pixel magazinnak adott, illetve a NeoGAF fórumon lefordított interjújában Tom Chilton, a játék rendezője azt mondta, hogy jelenleg újra tíz millió előfizető felett járnak, de most van egy belsős riválisuk, az Overwatch, viszont mégis úgy véli, hogy elérhetik a tizenkét millió előfizetőt.

Az interjú megjelenése és lefordítása után a Blizzard rögtön reagált egy sajtóközleménnyel, amiben letagadták ezt a számot és arra hivatkoztak, hogy az újságíró félreértelmezhetett valamit.

Ami hivatalos infó a legújabb kiegészítő, a Legion megjelenése óta, az a 3,3 milliós első napi eladás.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)