Menu

A martfűi rém: kőkemény magyar sorozatgyilkos-film az ötvenes évekből [VIDEO]

MOZI HÍREK – Megtörtént esetet, egy ötvenes évekbeli kéjvágytól vezért magyar sorozatgyilkos történetét dolgozza fel, szigorúan felnőtteknek, A martfűi rém című film kőkemény magyar krimi.

Már a plakáton is látni, hogy a film nem árul zsákbamacskát: egy félmeztelen nő testét látni, aki a sínen fekszik – már holtan.

A martfűi rém első előzetese sem finomkodott, és a sorozatgyilkosos krimi műfajának rajongói nagy eséllyel nem is fognak csalódni Sopsits Árpád sorozatgyilkosos thrillerében. A filmhez kiadott első moziplakát is rendkívül hatásos és megadja a film erotikával fűszerezett sötét hangulatát: a poszteren a tíz éven át tevékenykedő sorozatgyilkos bőrsisakja és motoros szemüvege dominál, alatta pedig az egyik áldozatot láthatjuk félmeztelenül, a sínen elfektetve.

A meggyilkolt nőt a filmvásznon Sztarenki Dóra alakítja, akit már az előzetesben is láthatunk: a sorozatgyilkos először fojtogatta a nőt, majd a víz alá nyomta a fejét. Később egy víz alatti felvételen láthatjuk, ahogy halálra rémült tekintettek néz a kamerába. Kiderült egyébként , hogy a moziplakáton nem maga Sztarenki, hanem a testdublőre, Egyed Beáta táncművész, a Duda Éva Társulat egyik tagja látható, akit a színpadon is gyakran lehet meztelenül látni. A plakátot egy jelenetfotó felhasználásával készítették el.

A pszichothriller premieréig még egy hónapot kell várni, azonban a reklámkampány már javában tart, és nem sokkal az első előzetes után az első moziplakáttal is előálltak. A szándék minden bizonnyal az volt, hogy a sorozatgyilkosos thrillernek a leginkább borzongató elemeit sűrítsék össze egyetlen kompozícióba: a sötétségbe vesző elkövetőt és a meztelen női áldozatot.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu