Nem jövő héten startol el a Darksiders: Warmastered Edition

Újabb játék került elhalasztásra – mintha ez kezdene túlzottan gyakori lenne az utóbbi hetekben…

A Darksiders a THQ Nordic egyik fontos franchise-a, így nem csoda, hogy a második részt újra kiadták PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Az első felvonás is megkapja a kezelést, viszont a megjelenési dátuma nem október huszonötödikére esik. Bizony, Háború a Darksiders: Warmastered Editionnel egy kicsit később fog belovagolni a korábban már említett három platformra.

PS4-en és X1-en, illetve digitálisan Wii U-n az új megjelenési dátum november huszonkettedike lett, PC-re november 29-én, míg lemezesen Wii U-ra egy későbbi, még nem specifikált időpontban érkezik a felújított Darksiders.

A THQ Nordic két másik játékot is arrébb tolt: a We Sing szintén november 22-én jön, és meg lehet majd vásárolni a két mikrofon nélkül is; a The Dwarves pedig december elsején jön PC/Mac/Linux/Xbox One/PlayStation 4-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)