A nyolcadik utas a “Life”! Új sci-fi horror Ryan Reynolds-szal és Jake Gyllenhaallal! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Alien óta nem akar szűnni a sci-fi horror műfaja iránti rajongás – persze csak a jobb filmek iránt, melyekből sajnos kevés sikerült jól. A Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds főszereplésével készült Life sztorija is kicsit az Alien történetére emlékeztet.

Egy nemzetközi űrállomás 6 fős legénysége földönkívüli életet talál a Marson. Úgy látszik, nem látták az Alient, mert elindulnak vele szépen haza, de rövidesen kiderül, hogy kicsit intelligensebb és kicsit agresszívabb, gonoszabb a lény, mint amire számítottak. A filmnek várhatóan lesz egy kis Thing-es beütése is amúgy, de többet nem akarok elárulni. Mindenesetre íme egy újabb űrsci-fi-horror, a trailer ütős, szóval csak reménykedhetünk benne, hogy méltó lesz majd a nagy elődhöz.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu