Visszatér a vanilla World of Warcraft, de nem hivatalosan

A Nostalrius névre hallgató szerver emléke tovább fog élni!

Még áprilisban iktatta ki a Blizzard a Nostalriust, ami nem hivatalos szerverként nem sokat mondott magáról, de az elég volt a veteránoknak: alap állapotában volt játszható a World of Warcraft ott. Ez után nem sokkal találkoztak a Nostalrius kiötlői a Blizzard vezérigazgatójával (Mike Morhaime) és executive producerével (J. Allen Brack).

Bár a Blizzard úgy tűnt, hogy valamennyire támogatná az alapokhoz való visszatérést, ilyen formában nem számíthatunk HIVATALOS formában a World of Warcraft változására, emiatt a Nostalrius csapata úgy döntött, hogy közzéteszi a forráskódot és az egyéb szükséges eszközöket. Lesz egy másik szerver is, ami más néven kínálja majd ugyanazt, amit a Nostalrius tett.

A forráskódot az Elysium névre hallgató szerver kapja meg, írta a Nostalrius egyik adminja a fórumukon, de az Elysium átváltozása is megerősítésre került a Redditen. Az eddigi Elysiumos karakterek lefagyasztásra és átmentésre kerülnek az új rendszerbe.

Igen ám, de nem fog erre is a Blizzard cease & desist paranccsal (tessék leállni, vagy perelünk módszer) ráállni…? Elvégre az Elysium még nevén is nevezi a Nostalriust!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu