Star Wars spin-offokból sosem elég?

MOZI HÍREK – Gőzerővel pörög a Star Wars univerzuma, hiszen a 9. epizód tovább bővülhet új mellékvágányokkal, sőt, akár új trilógiával is.

Már nincs messze a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet megjelenése, amely után következik Az ébredő Erő folytatása, vagyis a 8. rész, illetve megkapjuk majd a sokat emlegetett Han Solo mellékszálat is. Azután érkezik majd a 9. rész, amely végül lezárja a legújabb trilógiát, illetve várható Boba Fett önálló kalandja. És hogy mire számíthatunk ezután? Természetesen még több Star Wars-ra, hiszen a Disney addig „feji” a franchise-t, ameddig csak lehet – legalábbis a LucasFilm fejese, Kathleen Kennedy szerint. Ő az Entertainment Weekly-nek adott interjút.

„Ez egy jelenleg is folyó beszélgetési alap. Tudnánk csak mellékszálakat készíteni? Hát persze. De egyelőre nem tudom, hogy mi lesz a sorsuk.” – nyilatkozta Kennedy.

A jövőbeni tervek leginkább a rajongók reakcióitól függenek, amikor mozikba kerül az első Star Wars spin-off a Zsivány Egyes képében. Korábban egyébként már esett szó arról, hogy érkezhet majd Obi-Wan önálló története is, amelynek főszerepére ismét Ewan McGregort szemelték ki, de természetesen ez még nagyon messze van. Kennedy így folytatta az interjút:

„Vannak lehetséges történetek, amelyekről beszélünk. Terveink szerint januárban leülünk és megnézzük, hogyan is állunk jelenleg, hiszen tavaly megjelent Az ébredő Erő, addigra mozikban lesz a Zsivány Egyes, és befejeztük a 8. rész forgatását. Elegendő információnk van, hogy kicsit hátradőljünk, és elgondolkodjunk azon, merre is tartunk. Mit szeretnénk felfedezni? Kikkel szeretnénk együtt dolgozni? Folyamatosan újabb és újabb szakembereket vonunk be, akik megosztják egymással az ötleteiket.”

December 15-én megtudjuk, hogy mennyire működik jól egy önálló Star Wars spin-off.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu