Mikor jön a Call of Duty: Infinite Warfare első DLC-je? [VIDEO]

Szabotázs! Mármint ez a neve a november elején kijött Infinite Warfare első DLC-jének.

A Black Ops III után az Infinite Warfare is először PlayStation 4-en bővül, köszönhetően a Sony-Activision megállapodásnak. A Sabotage névre hallgató DLC a szokásos stílusban bővíti a futurisztikus FPS több játékmódját is.

A multiplayer négy új pályát kap, a Noir-t (Brooklyn a jövőben), a Neon-t (virtuális edzőközpont), a Renaissance-ot (irány Velence!), és a Modern Warfare 2-ből átemelt és felújított Dominiont, ami a Marson játszódik. A zombiirtás a Rave in the Redwoods-szal folytatódik, ami a nyolcvanas évekből a kilencvenes évekbe lép át, a helyszín pedig egy elhagyatott tóparti tábor lesz, és az Infinity Ward egy halom easter egget ígér.

Megjelenés január 31-én PS4-re 15 dollár/euróért (~4500 forint), a Season Pass, az Infinite Warfare Legacy Pro és a Digital Deluxe változatával rendelkezőknek pedig ingyenes lesz. PC-re és X1-re feltehetőleg március elején jön a DLC.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu